NOT KNOWN DETAILS ABOUT کنترل بیماری پارکینسون

Not known Details About کنترل بیماری پارکینسون

Not known Details About کنترل بیماری پارکینسون

Blog Article

بسیاری از داروهای پارکینسون داروهای دوپامینرژیک هستند.  هدف آنها افزایش سطح دوپامین یا تأثیرگذاری بیشتر آن بر روی مغز است.

دیگر داروهایی که ممکن است برای پارکینسون تجویز شوند، عبارت‌اند از: آپومرفین، بنزتروپین، آمانتادین و داروهای آنتی‌کولینرژیک. همه‌ی این داروها می‌توانند در کنترل علائم کمک کنند.

علاوه بر خوردن بیشتر این غذاهای مفید ، بهتر است از لبنیات و چربی اشباع شده پرهیز کنید.

کاهش قدرت بخصوص در ماهیچه هایی که بدن شما را صاف نگه داشته و باعث خم شدن به جلو می شود.

دکتر مونا حجازی بهترین متخصص مغز و اعصاب تهران در رابطه با این بیماری توضیحاتی را بیان نموده اند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

تب چیست؟ تب خطرناک + انواع راه های درمان تب بزرگسالان و کودکان

درمان بیماری پارکینسون پیشرفته به طور قطع وجود ندارد؛ اما می‌توان با استفاده از تعدادی دارو، عمل جراحی و سایر روش‌های دیگر برای درمان آن اقداماتی انجام داد که عبارتند از:

داروی مبتنی بر حشیش ممکن است حملات تشنجی را در کودکان مبتلا به صرع دشوار کاهش دهد

مراجعه به یک مددکار بیماری پارکینسون چگونه به وجود می آید اجتماعی و صحبت با وی در خصوص تاثیر پارکینسون در آینده افراد

  با این حال ، اینکه هر کدام چقدر تاثیر دارند ناشناخته است.  بیشتر موارد در افرادی رخ می دهد که سابقه خانوادگی مشخصی از این بیماری ندارند.

تغییر دست خط و ریز و نامنظم‌شدن آن از علائم پارکینسون است

بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران آیا تا به حال این سوال ذهنتان را درگیر کرده است که؛ بهترین متخصص

همچنین از آن جا که ورزش ، منجر به تقویت عضلات می شود می تواند موجب افزایش تعادل بدن نیز گردد. لذا به منظور کمک به حفظ تعادل در افراد مبتلا به پارکینسون توصیه می شود ۳ الی ۴ بار در طول هفته و به صورت منظم ورزش کنند.

در حالی که سفتی عضلات تکمیل کردن کارها را طولانی می کند، مرحله ۲ تعادل را مختل نمی کند. مشکلات راه رفتن ممکن است ایجاد یا افزایش یابد و وضعیت بدن فرد شروع به تغییر کند.

Report this page